Căutăm brokeri de credit parteneri

Echipa noastra de avocati si consultanti lanseaza un concept unic pe piata din Romania. Acest concept este bazat pe atingerea publicului tinta de peste 3.5 milioane de romani inscrisi in Biroul de Credit.

In urma experientei noastre, majoritatea oamenilor sunt supusi unor abuzuri in privinta informarii corecte asupra situatiei lor din Biroul de Credit, institutiile de credit fiind neglijente sau actionand abuziv in transmiterea informatiilor reale despre debitori.

Echipa noastra s-a specializat in a gestiona aceste notificari, negocieri si reprezentare in fata Biroului de Credit, a Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal si a instantelor din Romania.

Mai mult decat atat, suntem pregatiti in a gestiona contestatii la executari silite, dare in plata si reprezentare in negocierile bancare, echipa noastra avand o experienta de peste 8 ani in reprezentarea si negocierea in numele debitorilor din Romania.

Am construit un sistem de comisionare foarte avantajos, sistem prin care remuneram considerabil brokerii de credit din Romania. Noi va vom verifica conditiile de creditare, in sensul ca acestea trebuie sa fie optime pentru clientii nostri, iar noi va vom transmite acesti clienti cu care am lucrat in privinta stergerii istoricului negativ din Biroul de Credit ce isi doresc un nou credit sau o refinantare.

Transmiteti-ne datele dvs. si va vom contacta in vederea inceperii unei colaborari: